Den tappra Superhjälten

Natten har varit bra, lite orolig sådär och två kissavbrott. Nattpersonalen rar och diskret så medicinpåfyllning och prover under natten gick utan problem. I natt sänkte jag hans säng och ställde ihop den mot min så det var lättare att klappa på honom när han gnydde. Så jag sov faktiskt ok i natt.

När Malte vaknade vid halvsex för att kissa så hade han lite ont i huvudet och trodde att han skulle kräkas. Men det kom inget och han somnade faktiskt om. Men min puls går upp kan jag säga.

Vi blev väckta av att vi fick rumskompisar och strax därefter kom han, kirurgen, tillsammans med vår sjuksköterska. Inga nyheter. Han hade en teori om att det var en allergisk reaktion mot läkemedel. Men det tror inte jag alls. Alla mediciner han har nu har han haft länge förut. Och han kunde i så fall inte förklara Maltes stelhet i nacken.

Sååå, vi väntar fortfarande på en mr-tid och på blododlingen. Inga bakterier synes än (stjärnorna på himmelen de bläääänka) men de odlar upp till sju dagar innan de är helt säkra.

Idag har den tappra och modiga superhjälten varit uppe och gått utan stöd med hjälp av bästa sjukgymnasten. Vingligt men beslutsamt. I eftermiddag när pappan kommit ska vi ta oss ner till Lekterapin. Malte vill gå så långt han orkar och sen sätta sig i rullstolen så därför krävs det att vi är två.

Han har inte gnällt en endaste gång sen vi kom hit för nästan en vecka sen att han har varit tvungen att ligga i sängen 99,99% av tiden. Men lyckan när han orkade sitta i rullstolen och sitta vid bordet ett par minuter och leka med grejerna från Playmobil-adventskalendern, den riktigt lös i ögonen på honom. Och i morse när han fick på sig byxor för första gången sa han att han började känna sig som vanligt igen. Han är ingen gnällspik han inte, mitt tappra lilla hjärta!

Annonser

6 thoughts on “Den tappra Superhjälten

 1. Underbart att höra ♡
  Anledningen till att han är så tålmodig, är att han har dom bästa föräldrar att brås på. ♡♡♡
  Kramis

 2. Åh, känner ju inte er, men tror jag förstår vad ni går igenom. Och jag blev såååå glad av att läsa detta! Klart Malte fixar detta med er föräldrar som är så fantastiska! Stort att våga lita på personalen även fast jag vet att man sitter med andan i halsen. All styrka till er❤️❤️❤️❤️

  Hur tar maltes syster allt som sker? Vi har en dotter på åtta år, och det är inte alltid så lätt…

  Världens största kram till er alla❤️ Och hoppas nu att det fortsätter framåt utan bakslag! Kram

 3. Wow, Malte är verkligen en riktig superhjälte, hälsa honom det!!
  Hela familjen har magiska krafter, för trots att kraften är slut så finns de där; superkrafterna! Ni är fantastiska ❤

 4. Måtte detta snart vara över… håller med Carola när hon sjunger Salos låt.. Tell me this night(mare) is over..!
  Jättekram och.. Heja, heja!

 5. Vad roligt att läsa att han kunde va på lekterapin lite och få ha det lite roligt. Och att han kunnat vara lite upprätt, låter ju väldigt positivt! Kram från mig och lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s