Dagens Nyheter

Första läkaren tror läckage. Andra läkaren tror läckage. Tredje läkaren tror infektion/inflammation (att jag aldrig lär mig). Men alla påpekar att vi tar det ett dygn i taget. Vad som helst kan ändras när som helst.

Vi väntar svar från blododling och tid för mr för att få veta mer. Vet inte när det blir.

Läckage är inte farligt tydligen (eller det kan väl bli men det är det här de säger till oss i dagsläget). Men det är oerhört smärtsamt. Så de vill att vi provar att sätta Malte upp för att se om han får huvudvärk. Typ. Mamman mycket skeptisk.

Sen kommer den jättebra sjukgymnasten med den lika bra arbetsterapeuten, klockrent team. De får inte bara upp Malte i sittställning i sängen utan också att gå med rullator ut till korridoren och så in igen. Mamman vill bara skrika och säga att så där får ni inte göra, tänk om han får den där hysteriska huvudvärken igen, men jag sitter och dricker mitt kaffe i ett hörn och försöker vara så passiv jag bara kan för de vet vad de gör (de har självklart pratat med läkare innan) och jag vill inte att min oro ska smitta av sig på Malte. Malte mycket lycklig över att vara på benen.

Tyvärr får han väldigt ont i såret igen efter denna träning och det har hållit i sig. Ändå lyckades vi få upp honom igen i kväll. Sjukgymnasten ville att vi skulle upp två gånger men det blev bara en. Dock tog han två svängar med rullatorn ut till korridoren och in igen. Själva gåendet gör inte ont, han är bara väldigt vinglig och känns svag. Men igen gör många rörelser i sängen ont.

Hans humör är toppen. Jag fattar inte att han kan vara på samma goda, glada, busiga, roliga och kluriga humör som han brukar. Han är en riktig superhjälte. En underbar rolig superhjälte.

Annonser

6 thoughts on “Dagens Nyheter

 1. En djup suck av lättnad och en flod av lyckotårar över att Malte är på benen och har sitt goda humör tillbaka. Duktiga mamman som kan/vågar lita på personalen trots allt.
  ♥♥♥

 2. Heja hej! Till er alla! Fantastiskt att han är på benen igen! Betyder det att man så smått så smått kan börja hoppas på att han slipper sängläget ändå… *hållerallaallatummar*

 3. Vad roligt att höra att det ändå gått så bra idag! Och framförallt att han är på så gott humör, det måste ju va ett bra tecken!?! Håller tummen att det blir en bra natt och morgondag.

 4. Underbara mamman som litar på teamet trots allt som hänt, du är helt fantastisk! !!
  & Malte, ja han är underbart fantastisk han med!
  Sickar hälsning även till underbara pappan och underbara storasyster Agnes!
  Stor, varm kram till er alla!
  ♡ ♡ ♡ ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s