48 timmar har gått

De två dygnen i ryggläge har förflutit och har gått riktigt bra. Helt klart över förväntan. Vi har snarare haft problem att få honom att röra sig i sängen alls och vänt ut och in på oss för att komma på sätt att locka honom till att vifta med händer och armar och böja benen och trampa med fötterna för att inte få en blodpropp eller lunginflammation eller andra otrevligheter.

Nu ska vi börja med att sakta höja huvudänden på sängen för att sakta vänja kroppen vid att vara upprätt igen. Vi har fått en (stor) rullstol som vi kan använda om han inte vill använda benen i början men ändå vill ut på äventyr. Dock är förflyttningar och rullningar med kroppen det absolut värsta för honom. Han hävdar att det gör lika ont som innan men vi märker en skillnad i alla fall. Han är nästan mer rädd för att det ska göra ont än hur ont det verkligen gör vid rullning från en sida till den andra.

Han har lite feber, 38,3, och magen har pajat ur men han är på gott humör och det är väl viktigast av allt. Och han har fått tillbaka lite av sina diktatorfasoner igen och domderar lite lagom gulligt sådär.

Nu måste vi få honom ur sängen och få honom att börjar röra sig och så måste febern lägga sig för hemgång imorgon lördag. Vad tror ni, lördag, söndag eller (ve och fasa) måndag?

Annonser

3 thoughts on “48 timmar har gått

  1. Ni underbara lilla familj! 🙂
    Positiva och tappra ❤ ❤ ❤
    Jag hoppas på Lördag, helt klart! Håller tummar och tår!
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s