Klart dom ska ha glass!

Malte klarade MR:en med glans. Han hade svårt att ligga still första gången så de fick avbryta några gånger så sammanlagt låg han på britsen i röret i en timma. Alltså, vilken kille han är! Gång två fick han Klonidin som han somnade gott på. Så gott att han inte ens märkte när de tog bort nålen i armvecket på honom.

Sen var tydligen inte allt sant som jag skrev i förra inlägget om mr. Första gången var han tvungen att vara fastande 4 timmar innan tiden och gång två var de visst tvungna att sätta nål, tydligen ska kontrastvätska in. Har jag aldrig haft en aning om.

Har varit och tagit blodprov också, och som de senaste gångerna så måste de ta i armvecket istället för det lilla sticket i fingret som har fungerat i 1,5 år. Så irriterande! För på ALB säger de att de inte har begärt mer blod eller annorlunda prover och på HS provtagning säger de att de måste ha mer blod. Malte valde denna gång att inte ta bedövningssalva för han tycker det är jobbigare att ta bort det plåstret än att stå ut med sticket. Tappra unge!

Efter VARJE provtagning har han erbjudits något ätbart från Pressbyrån. I början var det sommar så det blev glass, vilket sen övergick till korv som sen blev korv och en chokladkaka vilket vi dragit ner till korv igen nu när han inte är sjuk längre och igår, så ville han ha glass. Agnes var med, det var måndag och klockan var 8.05 och vi var på väg till dagis och skola. Men herre gud, klart mina fina ungar ska ha glass. Måndag eller inte.

Annonser

4 thoughts on “Klart dom ska ha glass!

 1. Duktigaste lilla ungen 🙂 klart att han ska ha glass!!!
  OCH den tålmodigaste lilla storasystern förtjänar minsann också glass, så där på måndag morgon 😉
  Yoghurt är mejerivara och godkänd som frukost i de flesta hem. Glass är också mejerivara och måste därmed vara godkänd som frukost…..åtminstone på sjukhusmåndagar 😀
  Hoppas världens bästa mamma också fick en ”slick”!
  Kramis

 2. Jag håller med dig! Klart barnen skall ha glass!!
  Vad duktigt Malte är! Helt fantastisk.

  Läste även att du känner dig trött. Sköt om dig Helena.

  Stor kram Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s