En skruv är visst av

Så, hur gick det då hos ryggläkaren? Bra. Men mitt hjärta stannade lite när jag såg på röntgenbilderna att en skruv gått av INUTI en kota. Jag repeterar. En skruv har gått av inuti en kota. Men den låg bra där sa läkaren, den kommer ligga kvar i kotan men den kommer inte besvära honom. Ok.

I övrigt så tror doktor H att de kan ta bort allt, ja utom den lilla skruvdelen då,  men vet inte säkert förens de kan se på riktigt. Det är ingen panik alls med operationen så vi fick välja själva när det passar Malte att göra operationen. Uffe hade tänkt ut en bra månad redan, i november är fotbollssäsongen över och han hinner återhämta sig innan skidsäsongen börjar. Så vi planerar för operation i november.

Dr H trodde inte att det skulle bli mer än 2-3 veckors återhämtning efter operationen, bara så att såret läker ordentligt. Ingen korsett (YEIIIIIIIIII), borde inte bli några smärtor och dr H tror inte att Malte kommer behöva några restriktioner alls efter operationen.

MEN, som han sa, OM Malte får ont igen så får de tänka över situationen och kanske operera in något igen. Så, egentligen vet ingen hur det kommer att bli. Dr H påpekade också igen att detta inte är något direkt vanligt fall. Så han skulle diskutera Maltes rygg med sina kollegor för att höra vad det tror och tycker. Han känns bra dr H. Jag hoppas intensivt att det kommer gå så bra det bara kan.

Annonser

3 thoughts on “En skruv är visst av

  1. Härligt att höra. Bra tänkt med skidåkningen. Det är ju ett måste!!!! Hoppas även att du mår lite bättre. Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s