Skydda kulorna!

För första gången var vi och röntgade på Huddinge sjukhus istället för Astrid Lindgrens barnsjukhus. Skillnaden är att de här inte är så vana med barnpatienter som de är på ALB. På ALB kan de nästan bli lite nonchalanta och de glömmer nog bort ibland att det är små barn de jobbar med. Dock jobbar de riktigt snabbt och effektivt där.

Idag gullade de jättemycket med Malte, tyckte han var så söt och så duktig och så fantastisk. Men det var lite mer omständigt och snabba var de inte. Något nytt för idag var också att de ville skydda hans pungkulor. Eller som den äldre röntgensköterskan (?) viskade när jag frågade vad det var för något de höll på med *hrm ja vi måste ju skydda hans … eh … eh …”kulor”. Så att han kan bli pappa sen. Eller det är klart att han kommer bli pappa sen i alla fall. Men, eeeh. Ja vi skyddar i alla fall här. Det är vi väldigt noga med.*

Tack och lov fick jag välja så han slapp den konstiga gummibollen som de ville klämma in hans små, eh kulor eh, i, istället la de på en sorts slev som de tejpade fast. Gick hur bra som helst. Konstigt att de aldrig gjort det på ALB.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s