Varför är jag så trög?

Vad är mitt iq egentligen? På samma sätt som jag under hösten 2012, trots att vi var mitt inne i cancerbubblan, ibland behövde påminnas om att vi var en familj med cancer verkar jag med ojämna mellanrum glömma bort att jag har en rätt allvarlig och svårbehandlad depression.

Jag såg en lapp på ridskolan för några veckor sen om ett dagridläger innan hästarna åker på sommarlov. Jag såg den, läste den, begrundade. Kände att det kunde vara något för mig. Rida är ju typ det enda jag tycker är kul. Pratade med ridkompisar. Kom till slut på att jag först och främst måste kolla om min favvohäst var ledig. Frågade och det var hon. Härligt! Pratade lite mer med några ridkompisar om lägret. Fotade lappen med info så jag skulle komma ihåg vad som stod. Funderade lite till. Pratade med Uffe om det. Allt detta tog flera veckor. Sen slog verkligheten till.

Det finns inte en chans att jag skulle orka var i stallet mellan 9-16 fyra dagar i rad. Vad tänkte jag med? Tänkte jag? Jag blir ledsen och besviken. Fan för den här j-a depressionen.

Annonser

One thought on “Varför är jag så trög?

  1. Tänk om du faktiskt skulle klara av att vara i stallet 9-16 i 4 dagar………. strunta i allt annat och bara tänka på dig själv….. härlig tanke! 🙂
    Tänk OM du faktiskt orkar…..tänk så mycket energi du skulle fylla på med! Kan det vara värt ett försök? Kanske kan orka 5 timmar/dag iaf.?
    Du känner dig själv bäst, men jag vill av hela mitt hjärta att du ska få vara där! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s