Fotbollstoken Malte

Malte har utvecklats till en riktig fotbollstok det senaste året. Hans bästa julklapp var de förstora (men de minsta jag hittade) målvaktshandskarna och de är helt sönderanvända redan eftersom han använt dem till ALLT.

I somras när det var fotbolls-EM så grät han om han insåg att han missat se en tv-sänd match. Finalen på Friends arena var vi och tittade på och det är ett minne han fortfarande pratar om.

Vi har rätt många matcher inspelade och dom ser han om och om och om igen. Kollar, analyserar, kommenterar och ibland står han framför tvn och skjuter, nickar och rör sig som den som har bollen på tvn. En fotbollstok helt enkelt.

När han ska få gå på sin första fotbollsträning har varit en het fråga. Igår var det dags. Tyvärr kände han sig lite småkrasslig och det småregnade ute. Men vi gick dit ändå.

Uppvärmningen utan boll var helt förkastlig tyckte Malte som INTE ville vara med utan stod och tryckte med mig. Men när bollarna kom fram försvann han som ett skott och körde järnet, dribblade, sprang med boll, smådribblade och sen i slutet spelade de match. Hans lag *vann* men det spelade egentligen ingen roll, han var salig över att få vara igång. Att han senare fick feber spelade mindre roll för honom.

Nedräkningen till nästa träning har redan börjat.

Annonser

2 thoughts on “Fotbollstoken Malte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s