Idag har jag gjort det mesta fel

Idag har jag gjort det mesta fel. Men jag har inte orkat bry mig. Ibland orkar jag inte göra precis som man ska. Så som jag borde göra. Jag tänker att det måste finnas helt normalfriska/sjuka  människor som också tar en dag i soffan, sträckkollar på en serie och struntar i lunchen och äter godis istället. Jag både lämnade och hämtade barnen idag, så helt meningslös har jag inte varit. Men enligt mina egna regler som jag satt upp för mig så borde jag ligga i sängen nu. Jag borde slutat sitta framför datorn klockan 21. Jag borde INTE surfa runt på barncancersidor. Jag borde gjort något produktivt idag. Åkt och lämnat tillbaka skorna som inte passade Agnes. Det hade jag tänkt göra, men det gick bara inte. Träffat mina fina Bästamammor, men det gick bara inte. Ångest, illamående och … ja jag vet inte, det går bara inte.

Jag lever med denna depression och kämpar mer eller mindre dygnet runt. Varför har jag så svårt att okeja för mig själv att det är ok att ta lite paus från kämpandet? Paus från det schema och mina regler jag satt upp för mig själv.

Nu ska jag gå och lägga mig. Morgondagen börjar med ett besök på ALB för att få reda på om Malte fortsätter vara så frisk som han verkar vara. På eftermiddagen ska jag och en kompis rida en extralektion på våra favvishästar. Det är *rätt* i alla fall.

Annonser

4 thoughts on “Idag har jag gjort det mesta fel

  1. Det är ok att ligga på soffan och inte göra något. Jag förstår dock att du har svårt att tycka att det är ok, det har jag också och säkert många andra. Varför tänker vi så när det gäller oss själva? Vi uppmuntrar gärna andra att göra det och säger ”Det är du värda” men vi säger det aldrig till oss själva. Man måste tänka på sig själv. Du är värd en dag på soffan. I morgon har du en stor dag som säkert spökar I bakhuvudet. Två steg fram och ett tillbaka, det där steget tillbaka är bara så jobbigt. Lycka till I morgon vännen min!

  2. Vem bestämmer vad som är rätt och fel? Gör du ”fel” eller gör du det som är rätt för dig just nu? Det är viktigt att du försöker hålla på rutinerna för att få ordning på din hälsa, men en dag på soffan är också bra för kropp och själ.
    Ta väl hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s