Gladiatorhelg

Vi hade en fantastisk helg i Sundsvall. Så mysigt att åka iväg med barnen över en helg, bo på hotell, bara mysa ner sig i sängarna, äta godis och kolla på tv, sova gott och sen hotellfrukost. Så avkopplande.

Inspelningen av Gladiatorerna var toppen. Den tog 5,5 timmar och jag är så imponerad över att barnen orkade med hela, vi var beredda att gå när de tröttnade. Sen fick de även en stund med Gladiatorerna.

Jag drog i alla trådar, mailade typ alla på tv4 och Meter produktion, fick nummer till en publikvärd på plats och berättade Maltes story och undrade om det gick att få ett enskilt möte med en gladiator. Det skulle de fixa. Fick sen av vår vän som fixade hälsningen från Thor/Micke telefonnumret till Hero för att kunna ringa honom när vi var på plats. Så underbart hur alla engagerar sig!

När vi kom in i utrymmet där vi skulle få träffa gladiatorerna gick vi in i en gladiatorvägg. Inte riktigt alla men nästan alla gladiatorer stod uppradade i en stor halvring. Hero kom fram och skakade hand med barnen som hade ögon stora som tefat och verkade ha tappat talförmågan helt. Malte blev helt överväldigad och gömde sig bakom Uffes ben. Alla var supersnälla och fixade alla autografer på varsitt kort till barnen och de pratade och Agnes blev upplockad av lilahåriga Hyper. Malte hade innan berättat att han hade en fråga till gladiatorerna, Hur mycket måste man träna för att bli en gladiator? Nu vågade han inte ställa frågan själv men pappan ställde den istället. Svaret han fick var att han skulle leka så mycket som möjligt, äta mycket mat och dricka mycket mjölk. Sen sa även Hero att man skulle göra som mamma sa. Men Malte hävdar att han skämtade när han sa så.

Tyvärr blev det inte speciellt bra foton där. Alls. Bara ett men minnet från den stunden kommer barnen inte glömma i första taget. Inte jag heller.

Tack alla ni som gjorde det möjligt och tack snälla, snälla gladiatorer för er insats!

20131201-211748.jpg

Annonser

3 thoughts on “Gladiatorhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s