Turbulent, trött, feber

Det var den vackraste och mest personliga begravning jag varit med om. Men vilken pärs. Det är en sån tur att vi *Bästa mammor* har varandra. Som en av de kloka *Bästa mammorna* skrev: *in sickness and in health in times of joy and in times of sorrow. Ja det känns som att vi har ingått äktenskap med varann. Och det känns så bra!!* Men nu räcker det med elände i vår äktenskapsgrupp. DET ÄR NOG NU!

Jag somnade med febrig Malte i soffan vid 19 på fredagskvällen och kvicknade inte till förrens halv tio dagen efter. Jag orkar inte ens räkna ut hur många timmar det var. Resten av dagen fortsatte i ett tröttöcken i soffan med två krassliga barn. Feber och lite hosta på Malte, minifeber och snor på Agnes. Vi tog det lugnt och ställde in alla aktiviteter vi hade inbokade vilket var ovanligt många för att vara oss.

Tyvärr har Malte lite hosta och nu när jag nattade honom hade han 38 grader igen. Ringde Q84 och de avrådde från MR imorgon. Fan. Frågan är ju när vi får en ny tid, denna remiss skickades i februari.

Fan.

Annonser

One thought on “Turbulent, trött, feber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s