Fuck cancer

Nä jag måste sluta jinxa. Inte skriva happyinlägg och vara glad för att han är så frisk. För då kommer den, smällen.

Malte nämnde det för någon dag sedan och idag när han var kissnödig ville han sätta sig på pottan. Men det gjorde ont i snoppen sa han och han kunde inte kissa. Han ville inte peka ut var det gjorde ont utan sa att det gjorde ont i hela. Och nej det svider inte.

Ni minns var hans huvudtumör satt va? Minns ni att ett av symptomen var ont i snoppen och svårighet att kissa? Smärta när han var kissnödig och lättnad när han var nykissad.

Vi väntar på en remiss för att göra magnetröntgen under sövning. Jag ringde direkt till barnonkologmottagningen för att se om de kan prioritera vår remiss. Hon fattar ju vår fasa och gjorde ett försök trots att det är fredagseftermiddag, men när hon återkom några minuter senare kunde hon bara meddela att hon som har hand om det hade gått för dagen.

Jag försökte gå av mig lite ångest i regnet med Atlas. Nu verkar jag tro att jag kan distrahera mig genom att googla på ekologiska skor. Går sådär.

Jag såg en bild idag på FB från ett barns begravning, ett litet barn från Q84 som förlorat kampen.

Fy fan. Fuck cancer.

Annonser

11 thoughts on “Fuck cancer

 1. Fuck, fuck, fuck cancer!

  Vet hur djävligt det var att gå och noja återfall. Vet också att det faktiskt oftast inte är något!

  Håller alla tummar för att det bara är ett skrämselskott!!!

 2. Förstår din ångest, så mycket!

  Hoppas att ni väldigt, väldigt snart får röntga honom, så att oron kan få släppa, för det får inte vara ett återfall, det får det inte.

  Kramar, och ta hand om er!

 3. Håller alla tummarna stenhårt för att han bara blivit lite kall eller bara inte kunde kissa just då!!! Så får ni en akuttid på måndag för röntgen som bara visar normal vävnad!!

  Du måste ju kunna känna glädje över att han mår bra nu utan att tro att det ska straffa sig…Jag är likadan och det är ju inte nyttigt!!!

 4. Denna ständiga oro. Vill ni göra en utflykt på söndag och komma till oss på fika i åkersberga? Johan skall hålla på med båten hela dagen men tjejerna och jag har ingenting för oss. Tänkte att det kanske kunde skingra era tankar lite. Kram Åsa

 5. Hemskt att behöva kastas mellan glädje och ångest och oro hela tiden! Hoppas ni får kolla upp detta så fort som möjligt och att det inte är någon fara.
  Fuck cancer !!
  ♥♥♥

 6. Fuck cancer alla dagar och även om det förhoppningsvis inte är ett återfall, så är det fuck cancer alla dagar!!

  Håller alla tummar och tår vi har så hårt så hårt så hårt vi någonsin kan!!!

  Men usch vilken hemsk helg du måste ha! Men förhoppningsvis så har det redan släppt och han redan kan kissa. Ni har inte kollat så att det inte ”bara” är en lätt infektion under förhuden?? Det hade vår son ett par gånger vid 3-4 års åldern. Inte roligt, men väldigt lättbehandlat. Gjorde mycket ont när han skulle kissa.

  Kramar i massor

 7. Här kommer fler kramar! Hoppas innerligt att allt bara kan få vara ”vanligt” nu! Ser fram emot att träffa er med vårens ankomst på Lambarö! Kram & styrka!

 8. Det har aldrig tidigare hänt att jag ”hoppats” att ett barn har UVI, men i detta fall önskar jag så innerligt att det ”bara” är det!
  Varmaste, varmaste kramar till er alla!

 9. Pust…Usch….fy…kan det inte bara få vara över nu…ingen mer oro eller ångest. Jag håller tummarna för prio av undersökning och bra snabba svar. Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s