Nummer 2

Idag var det läkarbesök igen, ett som vi proppsat på. Malte har nämligen lite problem med nummer 2 så idag var vi till ”bajsdoktorn” som vi visst lärt Malte att säga. Vi vill utesluta att problemen har något med nerverna som blev misshandlade av den elaka tumören i ryggen att göra.

Nytt läkemedel och tips kom vi hem med. Förhoppningsvis beror det inte på nerver som inte beter sig som de ska. Skönt.

Annonser

6 thoughts on “Nummer 2

  1. Bra attni propsar på det, att bajsa är ju faktist en rätt stor del av tillvaron – i all fall när det går trögt. Kram till dig

  2. Härligt att det inte var nerver. Inte kul när det blir stopp. Vi har provat lite olika sorter och fastnat för Lactulose. Perfekt att man kan ta stor dos när det är akut och liten dos när det knappt behövs. Så tycker lilla A. Kram!

  3. Movicol kör vi med till Ella…Lactulos funkade inte, var som en fjärt i oceanen och svårt att ställa in tyckte vi..

    Sedan två år jobbar vi med att hon ska sluta bajsa i trosorna..Jättejobbigt särskilt som skolstart närmar sig snabbt…Har testat allt och till och med varit på BUP. Bajseriet kan verkligen påverka tillvaron 🙂

  4. Hoppas de har rätt och att det inte har med nerverna att göra.

    Men blir det inte bättre ligg på och be dem kolla upp det ordentligt. Jag har själv ett diskbråk i ryggen som gör att jag är svag i ett ben och även har huddomningar i rumpan/underlivet. När jag t ex skottat snö eller gjort andra saker som gör att jag blir sämre i ryggen och domningarna ökar då slutar även min mage att fungera och jag får ta movicol. Läkaren trodde min mage reagerade på stressen i kroppen genom att stänga av men jag är högst tveksam för normalt reagerar min mage på stress på precis motsatt sätt, är helt övertygad om att det är nerver som kommer i kläm och orsakar problemen.

    Nu är det oftast inget stort problem för mig då jag oftast inte är så dålig och jag vet att det är något så ofarligt som ett diskbråk som orsak och vila några dagar löser problemet (rent bokstavligt). Men stannar hans mage alltid upp skulle jag definitivt vilja att de kollade upp nerverna ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s