Resor

I somras fick vi bara låta bli att åka på en kryssning vi bokat. Att avbeställa hann vi inte med. Veckan till Lollo och Bernie i Turkiet på hösten fick vi ju också avboka. Malte var så medtagen då så han fattade inte attvi  avbokade och brydde sig inte heller. Agnes däremot hon blev ju SÅ oerhört besviken. Och ärligt talat så undrar jag om Malte fortfarande fattat att vi inte åkte till det där hotellet där Lollo och Bernie bor i Turkiet. Och vi som hade fått med oss bästa kompisfamiljen på resan och allt. Buhu. Och se så nice det ser ut. http://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-east-beach

Det är ingen tvekan om att när vi åker utomlands igen så måste det bli till ett Lollo och Bernie-ställe, de kan sången och de kan dansen, det finns liksom inga andra alternativ. Men att boka in samma ställe vi hade bokat till i höstas känns lite som att försöka återskapa visionen vi hade för ett år sen. Nä, det får nog bli ett annat ställe.

Vi är jättesugna på att sticka iväg en vecka denna vår men efter samtal med Maltes läkare väntar vi. Det gick visserligen bra sa de men vi var tvugna att tänka på att vara i närheten av bra sjukvård och så var vi tvugna att starta Maltes återvaccinering (vissa vaccinationer har cellgifterna tagit kål på) tidigare än planerat. Eftersom Malte haft en högintensiv cellgiftsbehandling vill de gärna låta kroppen vila i sex månader innan vi drar igång nya vaccinationer. Och så bråttom är det verkligen inte för oss.

Istället ska vi till fjällen en vecka snart med bästa kompisfamiljen och två barnfamiljer till, kommer att bli världens drag tror jag. Och i maj ska vi till Almers hus, http://www.barncancerfonden.se/Stod-Rad/Vistelser/Almers-Hus/, en vecka med två andra familjer vi lärt känna i svallvågorna av cancern. Det blir superbra! 

Men det börjar bli dags att kika på resmål med Lollo och Bernie samt vattenruschbanor. Titta kan vi ju alltid.

Annonser

4 thoughts on “Resor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s