Vad händer framöver?

Imorgon är det dags för nytt stick i fingret. Vi har tider inbokade varje måndag och varje torsdag i hela januari och det är inte omöjligt att Malte måste fylla på mer trombocyter eller blod. Snart borde kallelser till alla undersökningar börja droppa in. Både för att kontrollera ställena där tumörerna suttit med olika röntgen och ultraljud men sen även för att kolla av biverkningar från cellgifterna.

När allt gått igenom ska vi ha ett avslutande samtal med en läkare och få en friskförklaring på Malte. Så ska det bli.

Sen blir det regelbundna kontroller enligt ett schema i minst fem år. Och så måste han vaccineras om för allt och det kan nog finnas andra saker jag glömt eller inte fått reda på än. Så vi är inte färdiga än. Och som Malte kommenterade i morse så får han fortfarande mediciner tre gånger om dagen, hur länge måste det pågå?

Men han behöver inte stanna hemma från dagis tills håret kommit tillbaka som han själv trodde härromdagen. Immunförsvaret måste upp först, sen kan vi börja besöka dagis igen. Och förresten börjar det komma små strån på huvudet igen. Mörka. Spännande att se vad det blir.

Annonser

6 thoughts on “Vad händer framöver?

  1. Åh vad härligt att håret börjar komma tillbaka! Jag håller tummarna att Maltes värden snart är så pass bra att han kan börja besöka dagis igen och sen återigen får gå på dagis! Önskar er allt gott för 2013! Kram

    • Tack detsamma Åsa! Agnes tackar också för sin present från er. Mycket yatzyande här nu. Tack igen för den fantastiska överraskningen när vi låg inne, så otroligt omtänksamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s