Allt har inte en mening

Vi märker att de äckliga gifterna jobbar på i hans lilla kropp. Han äter inte mycket alls just nu, idag välling på morgonen, 1,5 knäckemacka med smör och leverpastej vid lunch tillsammans med jordgubbsvin (saft i vinglas), en halv klubba, lite ris och två bitar kyckling till middag. Och så lite popcorn till x-factor. Det är så att jag undrar om han ens får i sig tillräckligt att dricka på en dag. Det är så skönt de perioderna när han dricker mycket välling, då är det både vätska och näring men nu ville han inte ens ha sin kvällsvälling.

Han fortsätter dock som tidigare att köra på och leka och busa tills han stupar och då tankar han kraft i soffan eller hos  mig. Han känns lite varm då och då men topptemperaturen har varit 37,4 idag och det är ju ingen fara. Men kroppen kämpar på, klart han blir lite varm. Tyvärr verkar magen vara på väg att göra uppror igen.

Har denna vecka fått två mycket sorgliga besked, två andra familjer vars liv vänts upp och ner trots att de kämpat och kämpat och kämpat. Livet är f*n inte rättvist. Barn ska inte vara sjuka. Bebisar ska inte dö. Barn ska inte få återfall av cancer. Nu får det vara nog!

Och jag blir så trött på alla ljuva bilder med ord på facebook där det står att allt har en mening.

Nä, allt har inte en mening. Ibland är det bara åt helvete!

Annonser

10 thoughts on “Allt har inte en mening

  1. Tunga besked för er att bära. X-factor resultat är ingen tragedi – så sant så sant. Kul att se en busande M ikväll. Kram M

  2. Nej, allt har inte en mening! Om inte annat så lär man sig det! INGEN förtjänar cancer, det är bara skit!!! Men de flesta överlever, kommer ut på andra sidan, och är tacksamma tacksamma! Jag hoppas verkligen få möta er där, på andra sidan! Inget annat är ett alternativ!

  3. Vill bara berätta att jag läser din blogg och håller mina tummar för att ni snabbt ska få må lite bättre….. Fuck cancer….

  4. Inte läge att skriva något ”klämkäckt”…….
    Håller med om att ibland är allt åt helvete……… 😦

  5. Försöker komma ikapp läsandet av din blogg. Har inte haft gnistan att ta in allt på ett tag nu… Jag håller med! Det finns ingen mening med att barn dör och/eller har cancer!!! Bara är så 😦 Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s