Julklappar

Snart är det jul. Vi har minst en sjukhusvistelse kvar innan jul. Om vi har otur flera. Många dagar med dåligt immunförsvar så även om tid finns så finns inte tid att åka till affärerna och handla julklappar.

Ni som nätshoppar, var handlar ni era julklappar på nätet? Tänker främst på grejer till barnen men även annat kan vara intressant.

Annonser

11 thoughts on “Julklappar

 1. Jag shoppade mycket på lekmer.se förra julen, annars har ellos både till barn och andra! Sov gott nu i din egna säng! Kramar

 2. Leksaker kan man handla bl.a. på http://www.lajbansson.se
  De har julkampanj fram till jul med 15% (jag har fått mail som kund och delar här med mig av koden för att få 15%, det är ni mer än värda om ni väljer att utnyttja det) om du använder koden: ”JULKLIPPET”.
  Det finns hur mycket som helst på nätet. Data/tv-spel samt filmer finns på cdon.com och ginza.
  Hojtar till om jag hittar andra rabatter :o).

  Kramar

 3. Jag har handlat en hel del på lekmer.se, alltid snabb å smidig leverans & de gånger jag returnerat (solkläder bla) så har det varit så smidigt & snabbt!
  De ligger lite högt i sina priser, men med rabattkoden ”Rabatterat.com” så får man 10% på hela köpet, vilket ger det helt okay priser. 🙂

 4. lekmer, tror även att Kallikå har nätbutik, de flesta klädbutiker har ju även e-handle, Ellis Corner (både leksaker och kläder/inredning), systrarna lycklig (klyschigt namn, jag vet…..) Panduro Hobby (massa fina pysselsaker :-))

 5. Jag kan ingenting om näthandel, dvs va som funkar bra, dåligt.., men det är ju supersmart!
  Jag tror man kan handla det mesta från de större kedjorna via nätet, även gigantiska toys r us: http://www.toysrus.se/ de har fri frakt t.o.m 25/11.. men då blir det ju genast lite tidspress..som ni vill slippa.. kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s