Tisdag

Tidigast tisdag får vi åka hem pga bakterierna i blodet. Och tidigast måndagkväll vet vi hur smittsam Maltes diarré är. Alltså fortsatt isolering och ingen flytt till Q84.

Dock får vi gå ut i friska luften där vi inte riskerar att träffa sjuka barn mellan den intravenösa antibiotika kuren var 6:e timme. Men nu har han fått dropp igen pga vätskebrist pga multipla diarréer.

Nu vänner, är ni friska? Kom och förgyll våra dagar och kvällar här. Pga litet utrymme, max en åt gången.

Annonser

11 thoughts on “Tisdag

  1. Vilken otur att han åkte på det oxå, Inge kul! Vi får verkligen hoppas på att ni kommer hem och kan försöka vila upp er lite i hemmamiljö. Tilde har skurit gurka i bitar med magiska krafter som hon vill ge Malte. Såna gjorde hon även till mormor sin. Så gulligt, fin tanke och fin fantasi. Kram på er!

  2. Tålamod är väl bara förnamnet på vad ni behöver… Tyvärr lite snoriga barn här. Stora kramar och energistrålar till er!

  3. Har varit snorigt värre här förra veckan, M, T och jag… Nu är det bara T och jag som är gröna i näsan… Jag kommer inte förrän vi är fullt friska så risken för nedsmittning är minimal. 😦 Kram på er!!!!

  4. jag är frisk!! Kan komma i morrn efter 12.30 ska iväg på en grej sedan och behöver åka runt 16.45 men däremellan träffar jag er gärna! Stor kram!

    • Tack snälla du! Om allt går som det ska så hoppas vi att Malte kan få komma ut och luftas lite efter att han fått sin antibiotika vid 10-11-tiden. Vad vi hittar på beror på hur hans mage mår. Kanske åker vi bara hem en sväng. Hör gärna av dig imorgon och se var vi är. KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s