Atlas

Ja, vår stackars hund har ju blivit sjuk också. Han kräktes sent söndags kväll och har sen dess inte fått någon fast mat utan utspädd majsvälling och hundmatsbuljong (vi lägger några av hans hårda matkulor i vatten och ger honom vätskan som blir). Gott vatten. Typ.

Han har kräkts till och från sen i söndags och igår kände vi att det inte höll längre. Planen var att Uffe skulle åka till kliniken med Atlas och sätta sig och vänta på en akuttid när vi kom hem från sjukhuset med Malte. Det var ju bara det att vi inte kom hem.

Så vår supersnälla granne som hade varit hundvakt åt vår kräkiga hund  under dagen också, hoppade över sin egna träning och åkte och satte sig på veterinärkliniken igår kväll. Vilken fantastisk  underbar människa!

Atlas var inte så jätteuttorkad ändå vilket visar att vårt enträgna småduttande med majsvällingen lönat sig men han var matt. Han röntgades och ev kunde de se något mjukt som stoppade upp i tarmen. Idag gjordes tester med kontrastvätska för att se hur den arbetade sig igenom tarmarna och om det tog stopp någonstans.

Veterinären ringde mig idag och kontrastvätskan verkade hitta rätt vägar så de skulle börja ge honom mat idag för att se vad som hände. Hände något akut skulle hon ringa annars höra av sig imorgon igen. Han blir absolut kvar tills fredag men förhoppningsvis får vi hämta honom i morgon eftermiddag/kväll.

Hon berättade att han var en glad hund, viftade mycket på svansen och gärna pussades. Låter som min hund det. ❤

Det känns bara som lite mycket att koncentrera sig på två familjemedlemar på sjukhus. Kan vi inte bara få vara friska nu allihop?

Annonser

2 thoughts on “Atlas

  1. Älskade vän…när allt det här är över kommer ni aldrig mer bli sjuka! Varken folk eller fä!
    Puss på näsan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s