Sluta glo

Jag blir faktiskt rätt förvånad och jävligt arg på folk som glor.

Bara för att ni har fått reda på vad som hänt oss ger det inte er rätten att glo och liksom försöka kika in i hans vagn och under hans solhatt för att se om han har tappat håret eller inte. Hur sjuk ser han egentligen ut?

Hur tror ni det känns för honom att helt plötsligt bli uttittad när vi hämtar Agnes på dagis? Hur tror ni att Agnes känner det när ni glor? Tror ni att ni tittar diskret? Tror ni inte att vi märker?

Vuxna människor! Sluta glo på  min son!

Annonser

8 thoughts on “Sluta glo

 1. Era stakare, blir så ledsen när ja läser. De e inte Malte som ser sjuk ut, utan de vuxna som har ett sjukt betende.
  Tyvärr så är det med människor det gottar sig i andras sorg.
  Det blir en prövnning i början sen reflekterar ni inte på det. Ett råd raka hans lilla hår han har kvar, för blir det fläckigt och solhatten mot förmodan trillar av, tillkomer mera blickar.
  Kan förstå de sårar er alla 3. Men mest dig.

  Kram vännen styrke kramar.

 2. Men hur korkad får man bli som vuxen!!! Håller med sluta gloooooo har ni aldrig sett en söt liten Malte förut???? Han är ju lika fin som han alltid varit bara något korthårigare! Men snart är kockarna tillbaka! Strunta i alla puckon!!!!!

 3. Jaa du… Vet precis hur ni har det. Har levt i 13 1/2 år med folk som glor. Det blir inte lättare med tiden heller. Det är folks okunskap och nyfikenhet som gör dem helt känslolösa. De tänker inte på vad de gör, men skäms oftast när de blir påkomna att stå och glo. Jag säger oftast inget längre, men spänner ögonen i dem, för förr eller senare kommer en blick på mamman också och akta dig vad genant det är att möta en blick då… Det är jobbigt, men det är ingen idé att ödsla energi på dem. Spar krafterna till det ni behöver. Svara med samma mynt och glo tillbaka eller fråga om det är nått de undrar över.

 4. Jaa du…….suck!
  Tyvärr får du välja mellan att stå ut eller att ifrågasätta vad dom glor på …….. 😦
  Ledsen för er skull att det blir extra jobbigt med dumma människor omkring er!
  Varma kramar

 5. Man ska tydligen aldrig sluta förvånas över människans dumhet. Bra att du blir arg, fråga nästa som glor om det är något speciellt de tittar efter eller vill veta – det bör täppa igen både trut och ögon på dem!

  • Förstår att det känns fruktansvärt när folk glor…, tyvärr är de gloende inte medvetna om vad de gör…, men som Ingela och andra säger: ingen idé att ödsla energi på dem, skit i dem!
   Stor stor styrkekram!!

 6. terrible …. I do not know if it’s up to the boundless stupidity of some people that they have rigid, or perhaps because they are insecure … it scared them or their children could also go as easily as they do not know and thes don’t know how to handle an situation like this.. You’ll have to shake off easily ….. they think it is not intended evil, but it makes one angry! I would not fare and if you have everything else behind you and Malte is healthy again, then you will indeed tired and every 4 of youwill be exhausted … for starters. Later, you will notice that you are all grown and out as a family are still closer together. Please, give sweet Malte and little Agnes a kiss on their noses from their relatives in Germany. We think of you every day….
  Hugs and strength !

 7. Men vad Faan gör dom!! Jag har då aldrig varit med om att det varken går att stirra eller glo diskret. Är de så jävla nyfikna så får de väl våga fråga så du får en möjlighet att välja att säga något eller låta bli. Ni ska Inte behöva oroa er för hämtning/lämning på dagis. Ni behöver alla de frizoner som går att få. Kära lilla Agnes måste få vara bara Agnes med sina kompisar & Malte har det tufft nog ändå. Jag blir så arg när jag läser det här. Blir det ingen ändring så be personalen om hjälp att skicka ut ett mail till alla föräldrar så de förstår vad de gör. Ni får kämpa & stå ut på så många håll & kanter att det gör ont hjärtat på mig. All styrka till dig Syster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s