Osvarat

Jag har osvarade sms, osvarade mail, osvarade meddelanden på FB och jag har inte lyssnat av mina telefonmeddelanden. Jag orkar inte. Jag tror ni har överseende men jag ville ändå säga det.

Annonser

8 thoughts on “Osvarat

 1. Klart alla har översende med det. Malte är just nu prio 1. Ställ inga höga krav på dig själv och försöka ta i tur med sånt, du måste orka och känna för det först annars blir det bara jobbigare för dig. Att ha ett barn med cancer är jobbigt och det tar tid.

  Kram på dig.

 2. Du har annat att tänka på vännen! Vi förväntar oss inga svar. Din blogg är dina svar.

  Kram!

 3. Älskade vän, alla har full förståelse för att du måste fokusera på Malte i första hand och jag skulle tro att de flesta bara vill stötta och visa att vi bryr oss via meddelanden i olika format – ingen lär ju förvänta sig svar i något annat format än det du delar med dig via bloggen. Jag tycker att du är otroligt stark och är övertygad om att bloggen och skrivandet i sig fyller en enorm funktion i din process – att det dessutom besvarar vänners frågor om hur ni har det är en bonus…

 4. Visar väl på sunt förnuft att prioritera Malte framför mail och sms…….:-)
  Som någon tidigare sa….din blogg är ditt svar, och vi är både tacksamma och imponerade av att du orkar med bloggen mitt upp i allt annat.
  Kram……Du e bäst!

 5. Har jag också och min anledning är lååååångt ifrån lika legal som din. Beundrar dig som orkar skriva så mycket, fastän det är säkert så du faktiskt orkar när du får ur dig allt du vill. En riktig kämpe är du!!! KRAMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s